Priser er eks mva - Velg mellom fakturakjøp eller leie pr 24mnd

Lær mer om Teams

 • HVORDAN SIKRER JEG AT JEG NÅR FREM TIL ALLE I TEAMS?

      Mange husker sikkert da virksomheten innførte Intranett for noen år siden. Det var stor skepsis særlig blant ledere som fikk beskjed om at «nå...
 • TEAMS ER IKKE BARE FOR KONTORARBEIDERE

  I de fleste sammenhenger vi hører- og leser om Teams gjelder det skrivebordarbeidere som bruker mesteparten av sin arbeidstid foran en PC-skjerm. ...
 • TRE MÅTER DU KAN OPPRETTE TEAMS-MØTER PÅ. VELG RIKTIG!

  Gjennom det siste året har jeg sett to forskjellige innfallsporter til å ta i bruk Teams i organisasjonen. Det er de som har Microsoft 365 og som ...
 • Ta kontroll over egne varsler i Teams. Unngå forstyrrelser og pinlige hendelser

  Når du tar i bruk Teams er det med et standard oppsett for varsler i likhet med Outlook og andre programmer. Dette har aldri passet meg. Jeg vil selv bestemme hvilke varsler jeg vil ha og når. Teams gir deg omfattende muligheter til å stille inn varslene slik du ønsker dem.
 • HA FÆRRE MØTER OG ARBEID MER EFFEKTIVT OG FLEKSIBELT PÅ HJEMMEKONTORET

  Utnytt muligheten den digitale verktøykassen gir oss til å samarbeide, holde oss oppdatert og koordinere med andre uten møter. Bjørn O. Hopland er...
 • Det er et paradoks at mange nå har flere møter - enda vi ikke møtes

  Mange undersøkelser viser at det ikke er uvanlig å bruke 40% eller mer av ukens arbeidstid i møter. Siden mars sier flere at antallet møter har økt betraktelig. Det er et paradoks at mange nå har mer møter enn noen gang enda vi ikke møtes. Det som brukte å være en kort prat i fellesområdet er nå et 30 minutters Teams-møte.
 • Tavlen i Teams har blitt voksen og erstatter whiteboard i møterommet

  Nå kan vi endelig skrive på møtetavlen i Teams fra tastaturet, og alle kan skrive hver sin gule lapp på tavlen - samtidig.
 • SE 5 AV FORDELENE DU FÅR NÅR DU BYTTER UT OUTLOOK MED TEAMS

  Det er ikke lett å bytte til Teams for en som har brukt Outlook til arbeid og samarbeid,  kalender og deling av dokumenter i årevis. Vi er vanedyr og vaner er ikke enkle å endre.
 • SIKKERT OG EFFEKTIVT SAMARBEID MED EKSTERNE GJENNOM GJESTEADGANG I TEAMS

  Jeg har bistått med opplæring i Teams for flere titalls virksomheter de siste årene. Store innen bank og forsikring, offentlige virksomheter og små bedrifter med 5-10 ansatte. Uten unntak benytter de seg av muligheten til å utvide Teams-samarbeid til eksterne gjester.
 • IKKE GJØR DENNE KJEMPETABBEN MED DOKUMENTER I TEAMS

  Jeg har lært opp Teams-brukere i flere titalls virksomheter og oppdager hele tiden hvor bundet vi blir til gamle vaner og måter å organisere oss på. Noe av det som sitter dypt er hvordan vi organiserer dokumenter. Mange er veldig opphengt i mappestrukturer og starter med å opprette mappestruktur i Teams basert på dagens fellesområder og SharePoint dokumentbiblioteker.
 • MED NY TEAMS-MØTEOPPLEVELSE KAN DERE SAMARBEIDE SOM OM DERE SATT I SAMME ROM

  Til nå har det vært komplisert å arbeide og samarbeide i Teamsmøter fordi møtet tar opp hele plassen i Teams-appen. Med den nye møteopplevelsen vil du beholde arbeidsflaten i Teams-appen og får i tillegg et møtevindu der du ser dine kolleger og deling av skjerminnhold.
 • SÅ DU TROR DU KAN TEAMS-MØTER NÅ?

  Hvordan ville du like at deltakerne i nettmøtet blar i dine lysbilder mens du presenterer? Selv synes jeg ikke om det i det hele tatt. Jeg vil at deltakerne skal se lysbildet jeg prater om og ikke at de skal være 2-3 lysbilder foran meg! Da hører de jo ikke på meg. Kan de virkelig det? Absolutt!