Priser er eks mva - Velg mellom fakturakjøp eller leie pr 24mnd

Kurs inkludert i kjøp

Smart samarbeid med Teams
Smart samarbeid med Teams

Smart samarbeid med Teams

1.800,00 kr
Smart samarbeid med OneNote i Teams
Smart samarbeid med OneNote i Teams

Smart samarbeid med OneNote i Teams

900,00 kr

Listepris: 3600 kr

Smarte prosjekter med Planner og Teams
Smarte prosjekter med Planner og Teams

Smarte prosjekter med Planner og Teams

900,00 kr

Ofte stilte spørsmål

Når starter og slutter dette kurset?
Kurset starter nå og slutter aldri! Du bestemmer selv når du tar kurset og kan gjøre det i eget tempo.

Hvor lenge har jeg tilgang til kurset?
Hva med for alltid? Etter at du har meldt deg på har du ubegrenset tilgang til kurset, og kan gjennomføre leksjoner på PC, Mac, nettbrett og telefon. Merk at i likhet med andre produkter i Office 365 er de i rask utvikling. Det betyr at Teams om 6 måneder vil kunne være et mer omfattende og bedre produkt enn i dag. Kurset vil bli kontinuerlig oppdatert så du vil kunne oppdatere deg på bruken av nye muligheter etterhvert som de blir tilgjengelige uten ekstra kostnad.

Hva om jeg ikke er fornøyd med kursene?
Vi ønsker selvfølgelig at du skal være fornøyd! Om du ikke er fornøyd, kontakt oss innen 30 dager etter kjøp og du får alle pengene tilbake.

Hva skjer når jeg kjøper dette kurset?
Dersom du kjøper de to kursene samlet vil du umiddelbart få tilgang til hver av kursene og kunne ta de i eget tempo. Når det skjer endringer og det blir lagt til nye moduler i kursene vil du også ha tilgang til disse og hele tiden holde deg oppdatert.

DIN INSTRUKTØR 

Bjørn O. Hopland / Smart Endring

Bjørn er vår samarbeidspartner som holder kurs og workshops for å hjelpe ledere, kunnskapsarbeidere og team å ta noen smarte grep for å beherske den nye digitale arbeidsdagen. Alt er tilpasset den stadig mer hektiske arbeidshverdagen der mange er så travelt opptatt at de ikke har tid til å lære å bli mer effektive :-)

Bjørn har erfart at formelen for å lykkes er 20% teknologi - 80% kultur og vaner, og at endring av disse ikke skjer bare man er motivert nok, men man må vite hvordan.

Bjørn er utdannet sivilingeniør, med tilleggsutdannelse innen HR og coaching. Han har bred bakgrunn fra IT-bransjen og har vært leder i Microsoft gjennom 18 år. Han bruker sin verktøykasse fra roller innen teknologi, salg, konsulentvirksomhet og HR til å møte menneskene der de er og ta dem med seg på en reise mot en bedre, og mer effektiv arbeidshverdag.

Kom i gang nå!